Loading...
Bolig 2018-06-12T14:18:32+00:00

SOMMERTILBUD! Kr 500,- for boligfotografering!

Bor du i Aust-Agder og skal leie ut eller selge boligen din, eller kjenner noen som skal? Nå starter jeg med boligfotografering for sommeren og vil med det tilby deg et stort sommertilbud til bare 500,- per bolig! Dette gjelder kun boliger til utleie. Boliger som skal legges til salg koster 1000,- per bolig. Disse inkluderer også detaljerte nærbilder, ute og innvendige samt etterbehandling av alle bildene dine. Behandlingstiden tar rundt 2 døgn per bolig.

TA KONTAKT
KJØP FOR LEIE
KJØP FOR SALG
  • Kr 500,- for boliger som leies ut
  • Kr 1000,- for boliger til salgs

INNVENDIG OG UTVENDIG FOTOGRAFERING

Pakken inkluderer bilder tatt fra utsiden samt innsiden. Du velger selv om noe skal ekskluderes.

Bildene vil i etterkant bli behandlet i Photoshop, behandlingstid per boligpakke kan ta opp til 2 døgn. Er det elementer som skal fjernes på bildene kan dette gjøre at behandlingstiden tar lenger tid. Du står fritt til å bruke bildene hvor og når du vil. Etter at pakken er kjøpt kan de fritt distribueres.

RYDDIG

Det anbefales at boligen som skal leies ut er ryddig og ren før fotograferingen slik at inntrykket av boligen blir positivt

KONTAKT MEG

Hei! mitt navn er Christoffer Olsen. Jeg er fotograf og holder til i Aust-Agder, tar oppdrag fra ulike etater og bedrifter. Har tidligere tatt freelance bilder for Block Watne samt andre aktører. Ta gjerne kontakt om du ønsker bilder av boligen, organisasjonen med mer. Jeg kan kontaktes på TLF: 9540 4850.

Christoffer Olsen, Wideshutter Photography